Hodnocení obchodu

5,0 169 hodnocení
5
164x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora Milina Veprentsova | 8.7.2021
Super, rychlé doručení, velmi kvalitní provedení, určitě doporučuji :)
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 8.7.2021
Milino, to jste velice rádi.
B Avatar autora Bára | 30.6.2021
Tento obchůdek můžu jen doporučit, skvělá komunikace a ochota. Moc děkuji za péřové zavinovačky pro dvojčátka, jsou úžasné❤️
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 8.7.2021
Báro, velice děkujeme za doporučení. Jsme rádi, že se zavinovačky líbí.
V Avatar autora Verča | 23.6.2021
Objednala jsem si mušelínovou zavinovačku s kousátkem a mušelínovou deku. Naprostá spokojenost s kvalitou materiálu a rychlým doručením.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Verčo, děkujeme za hodnocení :)
KS Avatar autora Karolina Spišáková | 22.6.2021
Naprostá spokojenost s obchodem i s produkty!
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Karolíno, to jsme velice rádi.
L Avatar autora Lucie | 21.6.2021
Objednala jsem zavinovačku a jsem velmi spokojená. Pěkná kvalita, rozumná cena, rychlé dodání. Obchod vřele doporučuji.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Lucie, děkujeme za pěkné shrnutí.
E Avatar autora Eva | 21.6.2021
Ano a určitě doporučuji
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Evo, to jsme rádi, děkujeme.
N Avatar autora naďa | 21.6.2021
krásná deka
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Naďo, děkujeme.
Z Avatar autora Zuzana | 21.6.2021
Kvalita, krása a naprostá spokojenost!
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Zuzano, to jsme velice rádi!
A Avatar autora Anna | 21.6.2021
Maximální spokojenost. Určitě doporučuji. Velice pohodlný.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 24.6.2021
Anno, to jsme velice rádi.
M Avatar autora Markéta | 21.6.2021
Polštář je moc hezký, kvalitní. Doporučuji.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 24.6.2021
Markéto, děkujeme za vaše doporučení.
M Avatar autora Martin | 2.6.2021
Zkušenost jen ta nejlepší, rychlost dodání, děkuji celému kolektivu za ochotu a vstřícné jednání.
H Avatar autora Honza (Administrátor) 2.6.2021
Martine, za celý tým vám děkuji za super hodnocení a jsme rádi, že jste spokojen a budeme nadále rádi nápomocni.
N Avatar autora Nikol | 26.5.2021
Spokojenost, skvělá kvalita! ????
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 26.5.2021
Nikol, děkujeme.
S Avatar autora Simona | 26.5.2021
V celku rychlé doručení a polštář úžasný!! Velká spokojenost! :)
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 26.5.2021
Simono, jsme rádi, že jste spokojená.
VP Avatar autora Vanda Paskevicova | 19.5.2021
Skvělá komunikace, kvalitní produkt
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.5.2021
Vando, děkujeme!
MK Avatar autora Michaela Kloboučková | 19.5.2021
Spokojenost, kvalita super, doprava relativně rychlá.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.5.2021
Michaelo. děkujeme.
T Avatar autora Tereza P. | 19.5.2021
Spokojenost, kvalita super, doprava relativně rychlá.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.5.2021
Terezo, děkujeme.
V Avatar autora Veronika | 14.5.2021
Objednala jsem si kojící polštář, jelikož na eshopu mají velmi pěkné vzory, což je pozitivum i dorazil i poměrně rychle (cca do týdne), takže v pořádku, ale... Zabalení a přeprava produktu mě dost zklamala - polštář a přišel jen položený jen v papírové krabici, bez jakéhokoli zabalení či obalu a navíc bez faktury nebo jakékoli informace. Za cenu co eshop věci prodává a jak se prezentuje svoje výrobky, bych čekala mnohem lepší servis, aby se vyvážil poměr cena-výkon-služby :( Za takovou cenu mě zboží úplně nenadchlo
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 17.5.2021
Veroniko, děkujeme za vaši zpětnou vazbu, velmi si jí vážíme, abychom naše služby mohli vylepšovat. To, že polštář přišel v krabici je naprosto v pořádku. Pokud jste si náš e-shop prohlédla, určitě jste narazila na náš článek na blogu jak objednávky balíme a jaký k tomu máme důvod. S tím souvisí i nepřibalená faktura. Faktura vám přišla na e-mail a my alespoň trošku snižujeme spotřebu papíru. Pokud se jedná o přepravu. Tam už jsme bohužel krátcí, abychom dohlíželi na to, jak je s balíčkem při přepravě zacházeno. Je, ale od nás zabalený tak, aby se mu při přepravě nic nestalo a vám dorazil v pořádku.
L Avatar autora Linda | 6.5.2021
Moc doporučuji :) polštář je úžasný !
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 17.5.2021
Lindo, děkujeme. :)
N Avatar autora Nela | 27.4.2021
Skvělý servis. Kvalitní výrobky. Rychlá komunikace. Moc děkuji!
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.4.2021
Nelo, děkujeme.
BL Avatar autora Brchlova Lucie | 23.4.2021
Naprostá spokojenost
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 26.4.2021
Děkujeme!
Nahoru
169 položek celkem