Hodnocení obchodu

4,9 33 hodnocení
5
30x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
M Avatar autora Martina | 23.9.2020
Za čekání to stálo :-) Dodací doba cca 7-10 dní, upozorňují na to ale již při objednání, takže za mě ok. A s polštářem naprostá spokojenost. Ráda opět něco objednám.
H Avatar autora Honza (Administrátor) 23.9.2020
Marťo, že moc děkujeme za pěkné hodnocení. Slibujeme, že budeme čím dál rychlejší, už pracujeme na pár změnách, abychom toho dosáhli :) Mějte se fajnově!
Avatar autora | 16.9.2020
+ Dlhá dodacia doba

Vankúš je ale dokonalý, a oplatilo sa čakať
H Avatar autora Honza (Administrátor) 16.9.2020
Velmi nás těší, že se vám náš polštář líbí. Za delší dobu dodání se omlouváme, snažíme se šít co to jde :)
J Avatar autora Jitka | 11.9.2020
Vše proběhlo v naprostém pořádku!! Vřele doporučuji ????????
H Avatar autora Honza (Administrátor) 14.9.2020
Jitko, moc děkujeme!
KK Avatar autora Kateřina Kamenická | 11.9.2020
Polštář XXL je opravdu krásný, doručení zásilky trvalo týden. Vše je OK :-)
H Avatar autora Honza (Administrátor) 14.9.2020
Děkujeme za pozitivní recenzi :)
Avatar autora | 9.9.2020
+ Mohla jsem si vybrat variantu a barvu kojícího xxl polštáře. Mnoho barevných kombinací. Komunikace byla rychlá a vše o objednávce jsem věděla. Moc děkuji za polštářek, je nádherný a konečně se dobře vyspím.

A Avatar autora Adéla (Administrátor) 10.9.2020
Děkuji za krásné hodnocení :)
Avatar autora | 28.8.2020
+ kvalita
+ vstřícnost
+ rychlost dodání do 2 dnů

Velice precizní provedení, moc ochotná paní, která i volala, že už jsou i jiné látky sypku, které se více hodí pro mojí kombinaci. Vřele doporučuji!
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 10.9.2020
Děkujeme vám za krásné hodnocení :)
L Avatar autora Liliana | 27.8.2020
Material kojiciho polstare je moc prijemny, hlavne vypln vubec nesusti. Objednavala jsem barvu hneda ruze - barva byla na obrazku spise hneda a v realu je to spise ruzova, takova staroruzova, ale moc hezky odstin :)
H Avatar autora Honza (Administrátor) 27.8.2020
Lilianko, děkujeme za pozitivní hodnocení. Zachytit pravý odstín barvy je mnohdy složité a i na různých monitorech a telefonech je pak barva vždy jiná. Polštáře postupně fotíme znovu na světlém pozadí, fotografie tak budou postupně lepší a lepší :)
M Avatar autora Michaela | 27.8.2020
Materiál je krásný, skvěle drží tvar. Jen barva nebesky modrá úplně neodpovídá barvě, která je na fotografii v obchodě :-).
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 27.8.2020
Děkujeme za hodnocení Míšo, s barvičkami je to vždy trošku problém. Jednak není jednoduché zachytit odstín při focení, ale většinou zkresluje monitor a jeho nastavení.
Avatar autora | 25.8.2020
+ Krásný výrobek - kojicí polštář

H Avatar autora Honza (Administrátor) 27.8.2020
Děkujeme za pozitivní hodnocení :)
M Avatar autora Marta | 18.8.2020
Kojící XXL Polštář je podle mě nutná výbava každé těhotné ženy protože jsem se konečně po několika měsících skvěle vyspala. Těším se až ho využiji i při kojení. Polštář mi bere i můj partner. Materiál je skvělý a výplň je hezky měkká ale zároveň dobře drží tvar. S kvalitou a přístupem jsem velice spokojená!
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 26.8.2020
Marto, děkujeme za krásnou recenzi! Třeba si jeden nakonec objedná i váš partner hh :)
A Avatar autora Adéla | 18.8.2020
Spokojenost
H Avatar autora Honza (Administrátor) 26.8.2020
Adélko, moc děkujeme za pozitivní hodnocení :)
Avatar autora | 4.8.2020
+ kvalitní látka
+ pohodlné
- dlouhá dodací doba, na kterou se nikde nepoukazuje (v mém případě cca 10 dní)
- nedostatečná informovanost o stavu objednávky

H Avatar autora Honza (Administrátor) 27.8.2020
Děkujeme za hodnocení. S dodáním to vždy není lehké, někdy se nám nakupí mnoho objednávek. Stále ladíme systém informovanosti o stavu objednávky, tak snad příště budeme v tomto lepší :)
IS Avatar autora Iveta Slobodova | 29.7.2020
Spokojenost, zboží super...
H Avatar autora Honza (Administrátor) 29.7.2020
Iveto, děkujeme vám za pochvalu! :)
BS Avatar autora Barbora Svejkovská | 29.7.2020
Spokojenost, barva i materiál mušelínové deky je perfektní. Děkuji
H Avatar autora Honza (Administrátor) 29.7.2020
Barčo, moc děkujeme za pochvalu!
LJ Avatar autora Lucie Jandačová | 29.7.2020
Polštář je naprosto skvělý, doporučuji:-)
H Avatar autora Honza (Administrátor) 29.7.2020
Lucko, jsme rádi, že jste spokojena s naším polštářem :) Děkujeme!
J Avatar autora Jitka J | 22.7.2020
Polštář je skvělý a doručení bylo rychlé, moc děkuji! :)
H Avatar autora Honza (Administrátor) 29.7.2020
Jitko, moc vám děkujeme za pochvalu :)
MD Avatar autora Michaela Demeterová | 22.7.2020
Vše na jedničku. Jsem moc spokojená, doporučuji. :-)
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 22.7.2020
Míšo, moc děkujeme za krásnou pochvalu.
MM Avatar autora Monika Machučová | 22.7.2020
Objednávka doručená v pořádku, polštář je krásný, jsem moc spokojená. Určitě doporučuji
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 22.7.2020
Děkujeme za pochvalu, velmi si ji vážíme Moniko :)
DB Avatar autora Denisa Bláhová | 18.7.2020
Vše v naprostém pořádku, moc milé osobní jednání, rychlé dodání a s výrobky jsem také moc spokojená :)
H Avatar autora Honza (Administrátor) 18.7.2020
Denisko, i vaší pochvaly si moc vážíme. Děkujeme!
AS Avatar autora Andrea Sokolová | 18.7.2020
Vše v pořádku
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 18.7.2020
Andrejko, děkujeme za pochvalu :)
Nahoru
33 položek celkem