Hodnocení obchodu

5,0 141 hodnocení
5
137x
4
4x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Honza | 11.4.2021
Žena je naprosto nadšená,je to krásný a naprosto úžasný polštář. Musím moc pochválit komunikaci s obchodem, úžasný lidi.Moc děkuju
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 11.4.2021
Honzo, děkujeme za vaše super hodnocení. My jsme rádi, že má polštář úspěch.
Š Avatar autora Štefi | 10.4.2021
Krásný polštář a funkčně za 1*
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 11.4.2021
Štefi, to jsme velice rádi.
L Avatar autora Lucka | 10.4.2021
Super!
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 11.4.2021
Děkujeme!
Š Avatar autora Šárka | 10.4.2021
Vše naprosto v pořádku. Rychlé dodání, super kvalita. Mohu jen doporučit.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 11.4.2021
Šárko, děkujeme za vaše hodnocení.
D Avatar autora Dana | 25.3.2021
Super!!!
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.3.2021
Děkujeme!
Avatar autora Marie Štulcová | 23.3.2021
Bezproblemovy nakup,do latky se hned zabalily obe nase holcicky,je velmi prijemna,jeste se mi nepodarilo ji zabavit a zacistit :-)Hned se stala oblibenou.Vypadaji jako vecernice :-) zahalene do nocni oblohy.. Moc dekujeme..Doporucuji dal.. Preji,at se obchudku dari v teto nelehke dobe a muzeme si zase nekdy neco objednat..
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.3.2021
Marie, děkujeme za krásné hodcocení!
AJ Avatar autora Alena Janečková | 23.3.2021
Super obchůdek
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 23.3.2021
Aleno, děkujeme :) budeme rádi, když se někdy vrátíte.
Z Avatar autora Zuzana | 16.3.2021
Nejlepší kojicí polštář, který jsem měla!!! Škoda, že jsem na tento e-shop nenarazila už dříve.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 23.3.2021
Zuzano, děkujeme za vaše hodnocení! :)
E Avatar autora Eva | 16.3.2021
Nadherne pliny. Objednala jsem muselinove i jinde ale tyto jsou nejlepsi. Jemne krasne
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 23.3.2021
Evo, děkujeme, jsme rádi, že jste s kvalitou spokojená.
E Avatar autora Eva | 15.3.2021
Objednané látky jsou skvělé, náplň také. Mám radost z výrobků, které jsem z nich vytvořila a cením si vaší vstřícnosti umožnit to i těm domácím švadlenkám, které na tvorbu mají čas a podmínky. Děkuji a zdravím. :)
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 15.3.2021
Evo, děkujeme za vaše hodnocení, jsme rádi, že se vám látky líbí. my máme radost, že vám pomáháme tvořit.
M Avatar autora Monika | 12.3.2021
Spokojenost ... krásný polštář
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Moniko, děkujeme.
P Avatar autora Patricie | 12.3.2021
Krásný polštář s velmi příjemným materiálem. Oceňuji, že se potah dá sundat a vyprat. Stejně tak, že si můžete odebrat/přidat výplň polštáře podle potřeby. Překonalo mé očekávání. Určitě doporučuji. :)
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Patricie, jsme velice rádi, že polštář předčil vaše očekávání. Děkujeme.
J Avatar autora Jana | 8.3.2021
Nemohu posoudit,byl to dárek,ale nadšení budoucí maminky bylo veliké.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Jano, děkujeme.
DH Avatar autora Dagmar Hamplová | 8.3.2021
Kvalitní materiál a velmi příjemný kojící polštář. Jsem velmi spokojená. Doporučuji!
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Dagmar, děkujeme za doporučení.
TH Avatar autora Tereza Hrebejkova | 7.3.2021
Jsem velmi spokojena. Doporučuji
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Terezo, děkujeme. Jsme rádi, že jste spokojená.
MS Avatar autora Michaela Svobodová | 7.3.2021
Skvělé látky, mohu jen doporučit :)
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Michaelo, děkujeme. jsme rádi, že se látky líbí.
MF Avatar autora Martina Frenclová | 7.3.2021
Objednala jsem si kojící polštář a náhradní potah a i přesto, že se mašle na polštář došívá až na základě objednávky, tak doručení bylo rychlé. Informovanost o příběhu objednávky také byla velmi dobrá. A zboží je kvalitní
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Martino, děkujeme za skvělé shrnutí.
MF Avatar autora Markéta Frýdová | 7.3.2021
Jsem naprosto spokojená, objednala jsem si kojicí polštář a super práce, kvalitně ušité a pevný materiál. Dost usnadňuje kojení.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
markéto, děkujeme, jsme rádi, že polštář plní svůj účel.
P Avatar autora Pavlina | 5.3.2021
Se zakoupeným nábytkem jsme velice spokojeni. Pěkné zpracovaní, kvalitní materiál. Rychlý a vstřicný přístup. Vše na 1 *. Doporučujeme ????
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 12.3.2021
Pavlíno, děkujeme za vaše hodnocení!
K Avatar autora Kamila | 26.2.2021
Velmi milé a vstřícné jednani, polštář mi slouží už pár měsíců a jsem velmi spokojená.
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 1.3.2021
Kamilo, jsme velice rádi, že jste s námi i naším výrobkem spokojená.
Nahoru
141 položek celkem