Hodnocení obchodu

5,0 192 hodnocení
5
187x
4
4x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
KM Avatar autora Klára Machalová | 21.10.2021
M Avatar autora Michaela | 21.10.2021
Paráda. Doporučuju.
V Avatar autora Vanda | 15.10.2021
Díky moc za naprosto dokonalou zavinovačku a polštářek! Skvělá komunikace, úžasná vstřícnost i rychlost dodání! Moc moc děkuji!
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.10.2021
Vando, děkujeme za vaše milé hodnocení.
B Avatar autora Blanka | 14.10.2021
Ano, super komunikace a rychle dodání. Kvalitní a hezká látka.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.10.2021
Blanko, děkujeme.
D Avatar autora Dagmar | 14.10.2021
******* :-))
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.10.2021
:)
K Avatar autora Klára | 24.9.2021
Doporučuji, krásná zavinovačka a rychle dodání.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 20.10.2021
Kláro, děkujeme.
N Avatar autora Nikola | 22.9.2021
Doporučuji, velmi krásná zavinovačka
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Nikolo, to jsme rádi, že se libí.
Š Avatar autora Štěpánka | 22.9.2021
Doporučuji.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Děkujeme!
V Avatar autora Veronika | 22.9.2021
Krásné zboží. Doporučuji ????
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Veroniko, děkujeme za vaše doporučení.
N Avatar autora Niki | 22.9.2021
Mikroplyšový polohovací polštář jsem pořizovala k pracovním účelům. ????‍⚕️ Je boží. Děkuju celému týmu. Perfektní domluva. Rychlé dodání. Doporučuji. ????????
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Niki, děkujeme za vaše hodnocení. Tým děkuje. :)
MR Avatar autora Michaela Rejmanová | 22.9.2021
Super komunikace, super dodání a krásná kvalita spi se miminku jak v bavlnce.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Michaelo, to jsme velice rádi!
M Avatar autora Michaela | 22.9.2021
Perfektní, doporučuji.
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Michaelo, děkujeme.
I Avatar autora Ivana | 22.9.2021
Jednoducho skvelé. Celková spokojnosť
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 22.9.2021
Ivano, to jsme velice rádi.
M Avatar autora Martin | 2.9.2021
Celý nákup a doručení proběhlo v pořádku, polštář je perfektní a moc se líbí. Děkujeme!
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 6.9.2021
Martine, my děkujeme :)
A Avatar autora Andrea | 2.9.2021
Jsem velmi spokojená s doručením! I celkově s krásnou plenou a usínáčkem+ vyšití jména! Nádhera!
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 6.9.2021
Andreo, děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste spokojená.
NP Avatar autora Nikola Pyskata | 2.9.2021
Velice krasna zavinovacka a jeste krasnejsi vysity napis se jmenem. Mockrat dekuji
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 6.9.2021
Nikolo, děkujeme. Jsme rádi, že se zboží líbí :)
V Avatar autora Veronika | 26.8.2021
Nádherný mušelín, velmi rýchle dodanie a skvelá komunikácia prostredníctvom emailu aj sms, ktoré ma upozorňovali na to, ako rýchlo je objednávka spracovaná. Ďakujem, určite u Vas este nakupim! :)
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 31.8.2021
Veroniko, jsme velice rádi, že i nákup na Slovensko probíhá v pořádku. Budeme rádi když se vrátíte a děkujeme za zpětnou vazbu :)
I Avatar autora Ivana | 14.8.2021
Spokojenost
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 15.8.2021
Děkujeme.
M Avatar autora Monča | 14.8.2021
Naprostá spokojenost! ❤️
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 15.8.2021
Mončo, děkujeme.
V Avatar autora Vendula | 3.8.2021
Naprostá spokojenost. Kojící polštáře sem musela pořídit nakonec dva, zamiloval si ho i přítel ????????
AM Avatar autora Adéla Marethová (Administrátor) 3.8.2021
Vendulo, děkujeme za hodnocení i dvojí nákup :)
Nahoru
192 položek celkem