Vážení zákazníci, v týdnu od 29.5. do 6.6.2023 proběhne DOVOLENÁ (prosíme o kontakt v podobě e-mailu nebo chatu). Objednávky přijaté před tímto a v tomto týdnu budou odbavovány v omezeném režimu. Děkujeme za pochopení.

Hodnocení obchodu

5,0 410 hodnocení
5
400x
4
9x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ŠŠ Avatar autora Šárka Šedivá | 23.5.2023
jednička s hvězdičkou - 5
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 25.5.2023
Šárko, děkujeme.
LH Avatar autora Lenka Horova | 23.5.2023
5
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 25.5.2023
:-)
LK Avatar autora Lucie Kotrbáčková | 23.5.2023
Tento obchod muzu vrele doporucit.Mám odtud už dva kojící polštáre,a nedam na ne dopustit.Velice kvalitni provedeni,příjemný materiál a praktický sundavací potah. Komunikace super,nic nebyl problem,
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 25.5.2023
Lucie, děkujeme za skvělé hodnocení i to, že se k nám vracíte.
ET Avatar autora Eva Tichá | 23.5.2023
Kvalitní výroba, příjemný materiál, vše přišlo v naprostém pořádku, rozhodně mohu s čistým svědomím doporučit :-)
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 25.5.2023
Evo, děkujeme, vážíme si toho.
KH Avatar autora Kateřina Hanáková | 23.5.2023
Zboží dle očekávání, kvalitou vypadá velmi dobře. Komunikace v pořádku. Dodací doba u některých položek mírně delší, než měla být, nicméně ze strany obchodu sami od sebe poslali zboží ve více objednávkách, aby u nás to, co měli skladem, bylo co nejdříve, což hodnotím kladně. Doporučuji.
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 25.5.2023
Kateřino, děkujeme. ne vždy jde vše podle plánu, ale snažíme se, aby byla cesta od nás k vám co nejkratší.
JH Avatar autora Jana Hanzelková | 23.5.2023
Spokojenost! Doporučuji!
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 25.5.2023
Jano, děkujeme.
NJ Avatar autora Nikola Jašíčková | 23.5.2023
Naprosto úžasné!
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 25.5.2023
Nikolo, děkujeme. Jsme rádi, že jste spokojená.
V Avatar autora Veronika | 9.3.2023
spokojena, zboží dle očekávání, vše v pořádku
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 25.5.2023
Veroniko, děkujeme. To jsme velice rádi.
PE Avatar autora Petra Eisenreich | 6.3.2023
Postýlka splnila moje očekávání. Krásné a kvalitní provedení. Vřele doporučuji, dodání bylo rychlé.
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 7.3.2023
Petro, moc děkujeme za hodnocení.
IL Avatar autora Irena Mindek Lukešová | 2.3.2023
Rychlé dodání. Postýlka velmi kvalitní a hezká. Za mě spokojenost a můžu jedině doporučit. :)
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 7.3.2023
Ireno, děkujeme.
LB Avatar autora Lucie Bečicová | 28.2.2023
Maximální spokojenost. Zboží precizně ušité a vysoce předčilo mé očekávání.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 1.3.2023
Lucie, to jsme velice rádi. děkujeme.
GH Avatar autora Gabriela Hervířová | 28.2.2023
Vše v pořádku. Rychle dodání a syn je z hraček nadšený ????
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 1.3.2023
Gabrielo, děkujeme jsme rádi za synovo nadšení.
EH Avatar autora Eva Hadravová | 28.2.2023
Vše přišlo v pořádku, sypkovina je pevná a krásně drží tvar. Jsem spokojená ????
A Avatar autora Adéla (Administrátor) 1.3.2023
Evo, děkujeme. Budeme se těšíi na další případný nákup.
DD Avatar autora Daniela Demovičová | 28.2.2023
Koupila jsem si kojící polštář, vše přišlo v pořádku, dodací doba odpovídala popisku (ručně šitý produkt). Polštář je kvalitní z velmi příjemného materiálu, pohodlný na spaní s bříškem a určitě se bude líbit i miminku při kojení. Jednoznačně doporučuji.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Danielo, mockrát děkujeme za vaše hodnocení!
EK Avatar autora Eva Kolářová | 28.2.2023
Doporučuji, jsem moc spokojená s obchodem i jejich produkty.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Evo, děkujeme.
Avatar autora Natálie Čapková | 28.2.2023
Jsem moc spokojená ???? doporučuji
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Děkujeme Natálie za doporučení.
TL Avatar autora Taťána Lachetová | 28.2.2023
Doporučuji, vše na 1* Učící věž - kočička pro vnučku, která je nadšená, je to moc hezký a praktický pomocník. Od objednání po doručení vše naprosto v pořádku.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Taťano, děkujeme za skvělé shrnutí.
PJ Avatar autora Pavel Jurtik | 28.2.2023
Pořídil jsem kočárek, dodání včas a v pořádku.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Pavle, to jsme velice rádi, děkujeme.
RK Avatar autora Radomíra Kupcová | 28.2.2023
Komunikace v pořádku, dodání včas a v pořádku. Koupili jsme učící věž a jediným problémem byly nevyvrtané dírky pro asi dva šrouby, ale nebylo to nic, s čím by si nebylo možné jednoduše poradit. Vyřešeno během pár minut. Vnoučci už zvesela vaří s maminkou. Je pevná a stabilní, takže i když na ni vylezou dva, nemá nikdo obavy, že by se převrátila.
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Radomíro, jsme rádi, že i přes malinkatý problém bylo vše nakonec v pořádku. Děkujeme.
JT Avatar autora Jana Terlecká | 28.2.2023
Pořídili jsme si postýlku 9v1 a do ní i rostoucí matraci. Vše přišlo poměrně brzy po objednání. Postýlka je nádherná, vše podle představ. Vřele doporučuji :)
JH Avatar autora Jan Hanuš (Administrátor) 28.2.2023
Jano, velice děkujeme za hodnocení.
Nahoru
410 položek celkem
×

Splátková kalkulačka ESSOX