Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Provoňte si domov polštářkem plným bylinek

Voňavé polštáře si zamilují i vaši nejmenší

Bylinkové polštářky mohou být nejen dekorativním prvkem, který zkrášlí a provoní váš příbytek, ale také příjemným společníkem při usínání. Ať je to ložnice, obývací nebo dětský pokoj, prostě všude tam, kde trávíte svůj čas či se uložíte k odpočinku. Bylinkové polštáře naaranžované v každé místnosti dodají útulnou atmosféru. Koupit je můžete v různých velikostech i barevném provedení, zdobené krajkou, obrázky i ručně vyšívané. Až si vyberete „ten pravý“, určitě bude příjemným doplňkem interiéru. Váš byt bude vonět jako rozkvetlá bylinková zahrádka.

Kouzlo bylinek znaly už naše babičky

Klidný a kvalitní spánek je pro dospělé i děti velmi důležitý. Tělo si musí po celodenním shonu odpočinout a načerpat novou energii. Někdy ale nastane večer, kdy sledujete míhající se stíny na stropě, převracíte se z boku na bok a třeba i počítáte ovečky. I malé děti mohou mít neklidné spaní. Vyzkoušejte recept našich babiček a vezměte si na pomoc bylinky. Stačí mít voňavý pytlíček při usínání u sebe a budete spát jako v pohádce.

Ušijte si pro radost polštářek Mimoušek

Sušíte doma bylinky? Vytvořte si polštářek sami. Pro jeho výrobu si můžete vybrat některou z krásných a kvalitních bavlněných látek Mimoušek. Do pytlíku nasypete jeden druh bylinky nebo i jejich směs. Přesné množství bylinek záleží na vás, ale pozor na příliš silné vůně, které by naopak mohly místo spánku způsobit nepříjemnou bolest hlavy.

Vyberte si voňavou bylinku

Levandule – zklidní rozbouřenou mysl, zažene špatnou náladu a navodí příjemný spánek
Máta – zažene smutek, zklidní zažívání a může pomoci při kašli a rýmě
Heřmánek – uklidní a pomůže při bolestech, tuto vůni mají rády především malé děti
Mateřídouška – je dobrým pomocníkem na bolavá bříška a poradí si s plynatostí
Rozmarýn a chmel  – pro klidný spánek s příjemnými sny
Meduňka  – má uklidňující účinky, působí proti nespavosti
Kozlík – je doslova balzámem na psychiku, zbaví napětí, nervozity a stresu