Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Přidejte si k výbavičce pro miminko přebalovací podložku

Přidejte si k výbavičce pro miminko přebalovací podložku

Přebalovací podložka pro děťátko je skvělým pomocníkem

Před narozením miminka určitě chystáte výbavičku a další potřebné věci důležité pro pohodlí nejen vaše, ale i děťátka. Jednou z činnosti, které na vás čekají, je přebalování. K základní výbavě samozřejmě patří pleny, krémy a zásypy.

Neméně důležité je i místo, kde a na čem miminko přebalit. Vždy je třeba počítat se situací, že se může při převinování děťátka stát nehoda, miminko začne čůrat nebo se obsah v plence dostane mimo vymezený prostor. Vhodnou pomůckou jak sobě i děťátku zpříjemnit přebalování je přebalovací podložka. 

Zabraňte malým či velkým nehodám při přebalování

Vhodnou volbou je určitě nepromokavá podložka, která zabrání nechtěným nehodám při přebalování. Měkkost zajišťuje molitanová výplň. Svrchní materiál je snadno omyvatelný. Přebalovací podložku můžete položit na lůžko, postýlko či komodu. Polstrovaná podložka zajistí pohodlné přebalování. 

Vyrážíte na výlet? Pak zcela jistě oceníte jednorázové papírové podložky. Jsou pohodlné, měkké a příjemné. A když podložku miminko nepočůrá, můžete ji použít i opakovaně. Jen ji složíte do malého balíčku a dáte do tašky. 

Přebalovací podložky bývají také součástí přebalovacích pultů nebo tašek. Je jen na vás, kterou přebalovací podložku zvolíte.

Přidejte si k výbavičce pro miminko přebalovací podložku
Přidejte si k výbavičce pro miminko přebalovací podložku

Přebalovací podložky od Mimouška

I Mimoušek má pro vás v nabídce přebalovací podložky. Jsou měkké, omyvatelné a bez ostrých rohů, takže nehrozí poškrábání jemné pokožky dítěte. A bonusem je také oboustranné barevné provedení.

Pro komfortnější přebalování si můžete od Mimouška pořídit měkký, polstrovaný a stabilní přebalovací pult, jehož součástí  je integrovaná vanička na koupání. Kolečka slouží pro jednodušší přemístění přebalovacího pultu. Maminky určitě ocení odkládací přihrádky s držáky na ručníky a další potřebné pomůcky pro hygienu při přebalování miminka.