Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Potěšující recenze naší zákaznice z instagramu

Většinu času se věnujeme šití a zpracovávání vašich objednávek a na zveřejňování recenzí nezbývá tolik času. Nicméně s touto krásnou recenzí, kterou jsme před nedávnem dostali se s vámi musíme podělit, protože tato maminka (a my ji tím velmi děkujeme) si dala mimo skvělý text i práci s nakreslením obrázku kojícího polštáře a to nás velmi potěšilo. Tak zde se souhlasem autorky je citace z profilu, který najdete na Instagramu pod nickem _ma.mou aneb Deníček nastávající maminky. Najdete tam i další skvělé články a k tomu i zábavné kreslené obrázky k tématu těhotenství.

Citujeme: 

polštář 2

"Těhotenský/kojící polštář byl první věcí, co jsem sobě a miminku pořídila. Brzo mě totiž začala bolet v noci záda, budila jsem se několikrát za noc a přemýšlela, jak si lehnout, občas až do rána. Se zády mám problém i mimo těhotenství, proto jsem si řekla, že tenhle polštář je nezbytnost. Vybrala jsem si polštář od @mimousek.cz spím na něm, spíš s ním každou noc od asi 15tt a myslím si, že se z něj stal můj nový partner. Dělají polštáře z minky látky a různé barvy, nabízeli i mou oblíbenou hořčicovou, tak jsem neváhala.

Jinak než na břichu jsem dřív neusnula, samozřejmě to začalo s rostoucím pupkem být čím dál víc nepohodlné, tak jsem si udělala svůj kompromis - břicho hodím bokem pod polštář, jednu nohu přehodím přes něj, druhou dám někam na druhý konec postele, druhý konec obejmu místo partnera a můžu si vesele spát. V noci se vzbudím na čůrání, potom se jen otočím na druhou stranu a pokračuju ve spánku až do rána. Používám ho i na podložení při práci na notebooku, na opření, podložení hlavy, prostě jak se dá. A schvaluje ho i můj kocour, který skoro každou noc spí stočený u mýho břicha na polštáři nebo u noh."

 

Za celý tým Mimoušek.cz děkujeme!