Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Kojící polštář Mimoušek MAXI pro pohodlí matky i miminka

Kojící polštář Mimoušek MAXI pro pohodlí matky i miminka

Moderní mámy kojí. Protože mateřské mléko je pro miminko nejlepší a kontakt s matkou nenahraditelný. Kojící polštář Mimoušek MAXI jim oběma pro tyto neopakovatelné chvíle poskytuje maximální pohodlí.

S nákupem kojícího polštáře Mimoušek nemusíte čekat až do chvíle, kdy se miminko narodí. Budoucí maminka ho ocení už v období těhotenství při spánku i při relaxaci, jeho ergonomický tvar totiž pomáhá udržet si během spaní správnou polohu, ulevit případným bolestem zad či kyčlí. Díky pohodlnému podepření rostoucího bříška spí nerušeně a opravdu si odpočine.

 

Jak používat kojící polštář Mimoušek MAXI

Už jsme zmínili, že kojící polštář Mimoušek MAXI je velmi pohodlný při spaní, má ale i jiné využití. Tím hlavním je samozřejmě opora a pohodlí miminka při kojení. Polštář si maminka připne pod prsy nebo kolem pasu, na něj si položí děťátko a volnýma rukama ho jen přidržuje. Nemusí sedět strnule, nenese váhu miminka na jednom předloktí, polštář jí poskytuje pohodlnou oporu beder i rukou. S polštářem zavázaným kolem těla se může dokonce i pohybovat po místnosti. 

Kojící polštář je úžasnou pomůckou pro kojení dvojčat. Miminka si můžete na polštáři polohovat podle potřeby a kojit je obě najednou, což bez polštáře není možné. 

Další využití kojícího polštáře Mimoušek MAXI

Jestliže svážete oba konce kojícího polštáře k sobě, vznikne vám hnízdečko, v němž se novorozeně cítí velmi bezpečně. Později poslouží jako křesílko pro sedící batole s potřebnou podporou vyvíjející se páteře. Věřte, že si polštář Mimoušek užije vaše děťátko opravdu dlouho. A nejen ono. Kojící polštář využijete i vy pro relaxaci i při práci - položíte si na něj notebook a můžete pohodlně pracovat klidně i v posteli. Užijete ho opravdu všestranně. Také díky tomu, že jeho údržba je velmi snadná, stačí čas od času vyprat vrchní potah polštáře z příjemné minky látky.