Sleva -20% na všechny šicí věci po celé léto Vážení zákazníci, prosíme o shovívavost a trpělivost v odbavování vašich objednávek. Potýkáme se s velkým nárustem v počtu objednávek, všechny se snažíme odbavovat postupně a co nejdříve. Děkujeme za pochopení. Ve dnech 9. - 19.8.2024 dovolená. Objednávky budou odbavovány ve velmi sníženém režimu. Omezená telefonní podpora. Využijte chatové a e-mailové komunikace. Děkujeme za pochopení

Kojicí polštář Mimoušek – váš společník před i po narození miminka

Kojicí polštář Mimoušek – váš společník před i po narození miminka

Těšíte se na své miminko, které se zanedlouho narodí? Jako budoucí maminka si zasloužíte co nejvíce pohodlí a relaxace. Využijte k tomu multifunkční kojicí polštář Mimoušek. Nejprve můžete s jeho pomocí vy i vaše děťátko, které je zatím v bříšku, odpočívat a relaxovat. Vám i děťátku dodá skvělé pohodlí. Tento všestranný polštář, kojicí a současně těhotenský, dokáže předcházet bolestem zad před i po narození miminka. Krásné, funkční a kvalitně ušité kojicí polštáře Mimoušek jsou tím pravým komfortem pro vás.

Užijte si společně s miminkem kojicí polštář Mimoušek

Kojicí polštáře Mimoušek vynikají příjemným materiálem z minky látky, jsou ergonomické a promyšlené tak, aby vám ulevovaly od bolestí zad v těhotenství, především v pánevní oblasti a nohou. I během spánku vám kojicí polštář pomůže zaujmout vhodnou polohu a oporu vašemu bříšku. A až se narodí miminko, polštář Mimoušek se stane vám i vašemu miminku vhodným společníkem při kojení. Navodí psychickou pohodu a příjemnou relaxaci.

Maximální výhody kojicího polštáře Mimoušek

Kojicí polštáře Mimoušek můžete také snadno prát – jednoduše rozepnete zip a sejmete potah. Výplň polštáře je z nejkvalitnějšího antialergického dutého vlákna. Na vaše přání lze polštář ušít tak, abyste v případě potřeby mohly výplň doplňovat či ubírat. Vnitřní polštář z prémiové sypkoviny je jemný a prodyšný. Mimoušek vám nabízí k výběru i různé typy zavazování. Vyberte si takové, které vám vyhovuje – minky mašli, tkaničku s knoflíkem nebo saténovou stuhu.

Velký rozměr kojicího polštářku Maxi Mimoušek má opravdu univerzální použití. Zavážete-li jej, vytvoříte pro vaše děťátko hnízdečko. Větší děti jej mohou později využít jako křesílko. Vybírat můžete z kolekce premium, printed, limited a velvet. 

Kojicí polštář Moon je zase vhodný na cesty. Skutečným hitem mezi kojicími polštáři je model Seven, který vám nabídne jedinečný komfort při spánku v těhotenství. 

Kojicí polštář Mimoušek by neměl chybět ve vaší výbavičce.