Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Jak správně spát v těhotenství

Pamatujte na dobrý spánek a odpočinek

Kvalitní spánek nastávající maminky je jedním z důležitých faktorů pro dobrou fyzickou a psychickou pohodu v těhotenství. Kolik hodin spánku je tedy potřeba? Těhotné ženy by měly spát alespoň 8 hodin denně. A máte-li tu možnost, určitě si odpočiňte i jednu hodinu během dne. V průběhu těhotenství se však mohou dostavit poruchy spánku, především v posledních měsících, kdy nastávající maminku vyruší ze spánku pohyby plodu, nepohodlí zvětšujícího se břicha nebo také sny.

Správné spaní v těhotenství vás posílí

Problém se spánkem v těhotenství bývá častým a běžným jevem. Co můžete pro sebe a své miminko udělat, aby váš spánek byl kvalitní a posilující? Především choďte spát pravidelně před jedenáctou hodinou večer. Kvalitní spánek podpoří dobře vyvětraný chladnější pokoj a vhodné lůžkoviny. Důležitá je správná životospráva a pitný režim. 

Nejvhodnější polohou pro spánek v těhotenství je na boku. Odborníci doporučují v druhé polovině těhotenství levý bok kvůli správné funkci krevního oběhu, kdy dochází k dostatečnému přísunu kyslíku a živin k plodu. Ke kvalitnímu spánku a vhodné poloze vám pomohou i těhotenské polštáře.

Kojicí polštář Mimoušek pomůže i v těhotenství

Přesvědčte se o tom, že kojicí polštář může být vaším společníkem při spánku už v těhotenství. Kojící polštáře jsou totiž multifunkčním pomocníkem, kterého oceníte nejen na lůžku v době těhotenství, ale bude vašim pomocníkem i po narození miminka, například při kojení.

Kojicí polštáře Mimoušek vynikají příjemným materiálem z minky látky, jsou ergonomické, během těhotenství vám uleví od bolestí zad a ve spánku vám pomohou zaujmout vhodnou polohu a oporu vašemu bříšku. Polštář Mimoušek se po narození miminka stane i vaším pomocníkem pro psychickou pohodu a příjemnou relaxaci.