Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Dopřejte miminku luxusní péřovou zavinovačku

Dopřejte miminku luxusní péřovou zavinovačku

Každé miminko si zaslouží to nejlepší, a proto svému děťátku pořiďte kvalitní péřovou zavinovačku. Po narození se děťátko ocitne ve zcela novém a neznámém prostředí. Vytvořte mu příjemné podmínky, aby se cítilo dobře a klidně v načechrané péřové zavinovačce. A navíc se zavinuté miminko v péřové zavinovačce dobře drží v náručí, pohodlně jej položíte do postýlky i do kočárku.

Proč zavinout miminko do péřové zavinovačky?

Péřová zavinovačka podpoří přirozený vývoj miminka. Péřové zavinovačky jsou prodyšné a nadýchané, zajistí miminku teplo, pohodlné podložení hlavičky a rovnoměrné rozložení celého tělíčka. Miminko se bude cítit v bezpečí, jako u maminky v bříšku, bude tedy v podobném prostředí, na jaké bylo zvyklé. Nejlepší výplní je husí peří, které je lehčí, nadýchané, zároveň prodyšné a zajistí miminku teplo a komfort.

Péřová zavinovačka od Mimouška

Mimoušek pro vaše miminko nabízí luxusní péřové zavinovačky nejvyšší kvality. Výplň je z husího peří v poměru 25 % prachu a 75 % draného peří od českého tradičního dodavatele, potah vnitřního polštáře patří do vyšší řády sypkoviny zvané Fatima a snímatelný potah zavinovačky je z minky, velvetu nebo bavlny. Péřovou zavinovačku od Mimouška můžete využít i poté, když už miminko nebudete zavinovat. Poslouží například jako náhradní hnízdečko, podložka nebo jako teplá peřinka na zakrytí.

Jak pečovat o péřovou zavinovačku? Můžu ji vyprat?

Peří je přírodní materiál a aby vám péřová zavinovačka dobře sloužila, je důležité se o ni dobře starat. Doporučujeme péřový polštář denně protřepat, vyvětrat a načechrat. V létě je vhodné jej nechat provětrat na vzduchu a v zimě zase promrznout. Prát v pračce lze na 60 stupňů i sušit v sušičce, avšak ne příliš často. Potah můžete prát v pračce na 30 stupňů, sušit v sušičce ano, ale spíše minimálně. 

A jak správně zavinout miminko? To se dozvíte v jednom z našich předchozích článků – Jak zavinout miminko, aby bylo spokojené?