Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Domečkové postele od Mimouška

 Každý člověk se cítí lépe, když má svůj osobní prostor jenom sám pro sebe, a pro malé děti to platí dvojnásobně. Nyní můžete tento pocit dopřát i vašim dětem pomocí originální domečkové postele, nad kterou se klene rám ve tvaru střechy. V takové postýlce mohou vaše děti nejen spát, ale také rozvíjet svou představivost. Postýlka se může v jejich fantazii stát pohádkovým hradem, kosmickou lodí i Batmanovou jeskyní. Vždy se v ní budou cítit v pohodě a v bezpečí jako ve vlastním domku. 

 

banner_2048px

 

Domečková postel zajistí vašemu dítěti zdravý spánek a pocit bezpečí

 

Využití domečkové postele je velice široké. Postýlku můžete v létě umístit například na terasu a přes střechu přehodit prostěradlo či deku jako ochranu před sluncem, nebo moskytiéru, která vaše dítě spolehlivě ochrání před nepříjemným bodavým hmyzem. Dětem poslouží domečková postýlka jako skvělý základ pro vybudování "bunkru", ve kterém budou mít naprosté soukromí ke svým hrám.

 

Kvalitní český výrobek od A do Z

 

Domečkové postele podle vlastních návrhů ručně vyrábí a prodává česká firma Mimoušek.cz z kvalitního českého smrkového masivu. Kromě typické střechy mají tyto postele i dřevěné bočnice, které zabrání pádu dítěte na zem ve spánku. Designéři Mimoušek.cz velmi dobře vědí, že pro kvalitní spánek je důležitý pevný rošt postele, který poskytne dostatečnou oporu matraci. Postýlky jsou proto vybaveny odolným roštem z masivního dřeva, který nejen zajistí zdravý spánek vašeho dítěte, ale zvyšuje také celkovou pevnost postele, která tak odolá i divočejším hrám vašich dětí. 

 

K postýlce si můžete u Mimouška pořídit i další designové výrobky, například praktický a odolný věšák na oblečení. Všechny výrobky od Mimouška jsou vyrobené ručně v ČR a z přírodního materiálu a surovin, které mají patřičné atesty o nezávadnosti pro malé děti do 3 let. 

mimousek_montaz_postel-vesak_2_LQ