Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Dětský spánek jako v bavlnce

Dětský spánek jako v bavlnce

Pro kvalitní spánek dětí je důležitá nejen postýlka a matrace, ale také kvalitní povlečení. Miminka ve svých postýlkách tráví většinu času a dostatečný spánek potřebují ke svému vývoji. Větší děti uléhají po celodenním skotačení a odpočinek potřebují pro fyzickou i mentální regeneraci jejich organismu.

 

Klidný spánek pro sílu a správný růst dětí

Dopřejte dětem pohodlné a příjemné spaní v bavlněných lůžkovinách. Dětské povlečení by mělo být komfortní, měkké a útulné. Také pokožka dětí vyžaduje pozornost, neboť je velmi citlivá na nekvalitní materiály, které mohou způsobit alergické reakce, například ve formě vyrážek, nebo noční pocení.

Bavlna je proto vhodným a zároveň nejpoužívanějším materiálem pro dětské povlečení. Je měkká, pevná, přitom prodyšná a nezpůsobuje alergie. Určitou nevýhodou je mačkavost, ale tu vyváží skutečnost, že lze bavlněné povlečení prát při vyšších teplotách, a tím je z hlediska hygieny bezpečnější.

Dětské povlečení Mimoušek

Luxusní dětské bavlněné povlečení Mimoušek je krásné a především kvalitní. Vzory dětských látek pomohou vašim ratolestem navodit ty nejkrásnější dětské sny o zvířátkách, autíčkách, princeznách a dalších fantaziích. Dětské povlečení Mimoušek si vaše děti určitě zamilují.

Látky jsou potištěny nejmodernější technologií tisku, která zaručuje neuvěřitelnou stálost barev a je na dotek nepostřehnutelná. Maminky určitě ocení praktické zapínání na zip. Kvalita tohoto povlečení má v každém případě přednost před cenou.

Dětské povlečení Mimoušek je ušité z prémiové bavlny o vyšší gramáži – 153 g. Splňuje certifikaci látek pro děti do 3 let – OEKO-TEX 100. Povlečení lze prát na 30 °C a žehlit. Nedoporučuje se je sušit v sušičce a chemicky čistit.