Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Vyrážíte s dětmi na cestu autem? Mimoušek vás vybaví

Vyrážíte s dětmi na cestu autem? Mimoušek vás vybaví

Vyrážíte s dětmi na cestu autem? Mimoušek vás vybaví

Plánujete s dětmi jet na dovolenou a výlety? S tím je ve většině případů spojené cestování autem, které je samo o sobě poměrně náročné, zvláště pro děti. Připravte jim pohodlí při bdění i spánku, příjemné klima a hlavně bezpečí. K uložení věci pro děti poslouží různá zavazadla a tašky, k bezpečné jízdě autosedačka. Mimoušek má v nabídce mnoho pomůcek a potřeb, které vám usnadní klidnou a bezpečnou jízdu s dětmi. Vyberte si z nabídky!

Kam s věcmi? Do tašky i batohu

Věcí, které je třeba mít, když cestujete s dětmi, je mnoho. Ať už je to oblečení, plenky, hygienické potřeby, deky a také samozřejmě hračky. Kam všechny tyto potřebné pomůcky a potřeby uložit? Vyberte si zavazadla od Mimouška, který nabízí pohodlné cestovní a toaletní tašky s praktickými uzávěry. Neuvěřitelně prostornou přebalovací tašku využijete nejen při přebalování, ale také při každodenních aktivitách s vaším miminkem, a ještě do ní sbalíte vše potřebné pro miminko. 

Vyrážíte s dětmi na cestu autem? Mimoušek vás vybaví
Vyrážíte s dětmi na cestu autem? Mimoušek vás vybaví

Plánujete jízdu autem? Autosedačka je nezbytná výbava

Pokud se chystáte na výlet autem, důležitou a současně povinnou výbavou každého řidiče je dětská autosedačka. Tu potřebují děti do výšky 150 cm nebo do 36 kg své váhy a zajistí jim bezpečnější jízdu a ochranu před následky případné nehody. 

Vybrat tu správnou dětskou autosedačku je náročný a hlavně zodpovědný úkol. Důležitým parametrem je hmotnost dítěte, jeho věk i výška, typ uchycení a další funkce. Pro miminka jsou nejvhodnější tzv. vajíčka, kde novorozenec pohodlně leží. 

Větší děti, jejichž hmotnost se pohybuje v rozmezí od 15 do 36 kg, se mohou posadit na tzv. podsedák, který je vhodnou obměnou autosedačky do doby, než dítě usedne do polstrovaného sedadla. 

K příjemnému cestování s dětmi jistě uvítáte další doplňky, které Mimoušek nabízí. Své dítko můžete kontrolovat ve zpětném zrcátku, sluníčku brání clony a roletky do auta, před obtížným hmyzem uchráníte miminko síťkou a rozlití pití zabráníte použitím dětského univerzálního držáku nápojů pro autosedačky. Všechny potřebné věci k cestování si můžete uložit v praktickém organizéru.