Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Dětská deka: mnoho důvodů, proč ji pořídit

Dětská deka: mnoho důvodů, proč ji pořídit

Dětská deka: mnoho důvodů, proč ji pořídit

Připravujete výbavičku pro miminko? Pak nezapomeňte svému děťátku koupit dětskou deku. Má mnoho praktických využití. Její funkčnost oceníte jak doma, tak i venku. Hodí se nejen jako přikrývka a podložka, ale také při zavinutí miminka či dětských hrách. Dětské deky se vyrábí z různých materiálů, kombinací i velikostí. Jakou si vybrat? Poradíme vám!

Jedna dětská deka = spoustu možností

Kde všude můžete využít praktický i komfortní doplněk, jakým je dětská deka? V kočárku, v dětské postýlce i autosedačce zajistí děťátku pohodlí jako podložka a zahřeje jako přikrývka.

Pokud zrovna nemáte po ruce přebalovací podložku, o jejichž výhodách jsme vám psali v jednom z našich předchozích článků, můžete použít deku. 

Potřebujete zavinout miminko a zavinovačka se právě pere či suší? Hrajete si s děťátkem na tvrdé a chladné podlaze? Dětská deka je v těchto chvílích skvělým pomocníkem. 

Důležitým parametrem při výběru deky je roční období. V zimě by měla hřát, v létě by měla být prodyšná.

Dětská deka: mnoho důvodů, proč ji pořídit
Dětská deka: mnoho důvodů, proč ji pořídit

Víte o tom, že můžete mít dětskou deku z různých materiálů?

Dětskou deku vybírejte nejen podle toho, zda se vám líbí, ale zaměřte se na materiál, funkčnost a velikost. Mimoušek má v nabídce dětské deky z nejkvalitnějších materiálů. 

  • Deky beránek jsou krásné a hřejivé deky (materiál 100% polyester), vhodné do chladného počasí. Nabízí se v kombinaci potištěné bavlny různých barev a beránku. Všechny použité materiály splňují normu zdravotní nezávadnosti pro děti do 3 let. Perte je pouze ručně a žehlete po straně bavlny.
  • Deky mušelín jsou lehké, heboučké a prodyšné, vhodné nejen do letního počasí. Můžete je použít jako přikrývku do kočárku, autosedačky nebo postýlky. Tato 100% bavlněná deka poslouží dále jako osuška nebo improvizovaná plenka. 
  • Deky minky jsou luxusní, designové a teplé deky ušité z minky látky s kombinací prémiové bavlny. Všechny použité materiály splňují normu zdravotní nezávadnosti pro děti do 3 let. 
  • Perte ji na 30 stupňů, v sušičce ji nesušte a žehlete pouze po bavlněné straně. 
  • Chcete mít jednu deku po celý rok? Pořiďte svému děťátku hebkou a hřejivou oboustrannou deku z fleece materiálu.
  • Dětská deka může být také milým dárkem k narození miminka. Radost určitě udělá ručně háčkovaná deka z extra jemné a kvalitní příze z bavlny a bambusu s certifikátem OEKO-TEX standard 100, vhodná pro děti do 3 let. 
  • A v podzimním sychravém počasí a v zimě zahřeje krásná designová pletená deka skandinávského stylu vhodná do podzimního a zimního počasí.