Věděli jste, že cenu za kojící polštář si můžete nechat proplatit u vaší pojišťovny?

Originální české fusaky Mimoušek

Od začátku jsme měli vizi šít vlastní produkty v té nejlepší kvalitě, z pečlivě vybraných materiálů a vychytané do detailu. Tak jako každá značka se postupem času vyvíjíme a po dlouhých večerech při kterých jsme pracovali na materiálech, střihu a technických detailech přicházíme s vlastní řadou zimních fusaků s motivy. 

Naše fusaky jsou teplé, nepromokavé a se spoustou vychytávek. Uchycení je přizpůsobeno jak na standardní 5-ti bodové uchycení, tak i pro speciální uchycení, které je použito u kočárků THULE, například Thule Urban Glide 2, který naleznete také v naší nabídce. Pro svrchní vrstvu jsme použili látku polyester s nepromokavou úpravou. Fusak jsme zateplili silným vatelínovým rounem. A protože máme rádi příjemné látky na dotek, které jsou zároveň funkční, zvolili jsme pro vnitřní vrstvu látku zvanou flannel fleece, která je opravdu teplá, ale i velmi hebká a působí luxusním dojmem. Kožešinový lem z umělé kožešiny jen podtrhuje zimní design fusaku.

A protože máme rádi věci dotažené do detailu, přidali jsme několik dalších vychytávek. Vnitřní kapsičku třeba na dudlík nebo papírové kapesníčky. Stavitelný límec, který jednoduše ohnete a připnete knoflíky. Kapuci lze jednoduše tkaničkami stáhnout a v neposlední řadě zipy, které se rozepínají od nožní části a umožňují tak použití fusaku s obuví a prodlužují tímto způsobem i dobu využívání fusaku pokud dítě povyroste.

Aby toho nebylo málo k fusaku si libovolně můžete přikoupit zateplený rukávník ve stejném motivu a kožešinový lem (magnetické upevnění) na stříšku vašeho kočárku.

A to vše designed by Mimoušek aneb "I mimoušci mají vlastní značku"